Handbol
Esports 26/09/2012

La justícia francesa investiga vuit jugadors del Montpeller per deixar-se guanyar un partit

L'empresa va detectar abans del partit que el volum de les apostes havia estat quatre o cinc vegades superior a l'habitual

Efe
1 min

ParísLa justícia francesa ha obert una investigació per la possible implicació de vuit jugadors de l'equip d'handbol del Montpeller, sospitosos d'haver-se deixat guanyar un partit la passada temporada per unes apostes que podrien haver reportat uns 200.000 euros.

Els serveis regionals de la televisió 'France 3' han explicat que vuit jugadors del Montpeller, actual campió de França, estan sent investigats per la seva presumpta responsabilitat en una derrota del passat 12 de maig davant el Cesson-Sévigné. En els pròxims dies estan previstos diversos arrestos.

En aquest partit, el Montpeller ja tenia garantit el títol i, presumptament, es va deixar guanyar amb la complicitat de diversos directius del club. Persones pròximes es van encarregar d'apostar en contra per enriquir-se amb apostes.

L'empresa d'apostes Française des Jeux va posar en coneixement de la policia les anomalies que va detectar abans del partit, ja que el volum d'apostes havia estat quatre o cinc vegades superior a l'habitual per a aquest tipus de partit.

Segons 'France 3', la policia judicial de Montpeller va descobrir que les dones o les parelles dels jugadors i d'altres responsables de Montpeller havien apostat contra el club en tres estancs situats en diferents llocs del país.

El Montpeller disputa aquest dijous el seu primer partit de la Lliga de Campions contra el Flensburg.

stats