Esquí de Muntanya
Esports 13/02/2013

Kilian Jornet es penja el bronze en la prova individual dels Mundials d'esquí de muntanya

"Ha sigut un recorregut espectacular, amb baixades molt boniques. Ara només penso a descansar per a la 'vertical race' de demà [dijous], on espero poder millorar alguns detalls", ha declarat l'atleta

Ara
1 min
Kilian Jornet durant la prova individual dels Mundials d'Esquí de Muntanya

BarcelonaKilian Jornet (1:24.08) ha acabat en tercera posició la prova individual dels Mundials d'esquí de muntanya, una de les proves reina de la competició, per darrere dels francesos William Bon Mardion (or, 1:22.36) ) i Mathéo Jacquemond (plata, 1:23.07). L'atleta de la Cerdanya ha tingut algun problema tècnic amb la fixació -que se li ha trencat- i, tot i fer les ascensions en primera posició, no ha pogut superar el contratemps en les baixades.

L'atleta ha comentat que ha tingut "bones sensacions", tot i que reconeix que encara li falta "un punt per arribar a la millor forma". "Ha sigut un recorregut espectacular, amb baixades molt boniques. Ara només penso a descansar per a la 'vertical race' de demà [dijous], on espero poder millorar alguns detalls".

El gironí Marc Pinsach ha entrat setzè (1:30.52), el banyolí Nil Cardona 27è (1:36.40) i Marc Solà, de Camprodon, 30è (1.37.27).

stats