Asensio i Benzema permeten als blancs arribar amb la moral alta a la setmana del clàssic (2-0)
Esports 03/04/2021

El Madrid regala a Florentino un triomf per celebrar els seus 1.000 partits com a president

Benzema ha marcat en el triomf del Madrid contra l'Eibar

BarcelonaKarim Benzema s'encarrega de mostrar el camí a un Reial Madrid que, sense jugar com els àngels, arribarà a la seva setmana gran amb el cap alt. L'equip de Zinedine Zidane no ha fallat contra l'Eibar a Valdebebas (2-0) i s'ha enfilat a la segona posició de la classificació per davant d'un Barça que haurà de desfer-se del Valladolid aquest dilluns per recuperar aquesta posició. I tot, just abans del clàssic del cap de setmana que ve. Abans, els blancs s'hauran de veure les cares amb el Liverpool als quarts de final de la Lliga de Campions. Una setmana que podrà marcar la sort dels madridistes.

Malgrat que l'Eibar s'hi jugava la pell, lluitant per intentant evitar el descens, el partit no ha tingut gaire història. Algunes esgarrapades dels bascos a la primera part, quan el partit era un intercanvi de cops, i poca cosa més. Un cop Marco Asensio ha demostrat el seu talent inventant-se una acció individual per marcar el primer gol, l'equip madridista ha enfilat el rumb cap a la victòria. Molt superior, el Madrid ha controlat la situació malgrat les rotacions de Zidane, que de sortida ha fet jugar Marcelo i, per primer cop en molt de temps, Isco. Sense el lesionat Sergio Ramos, el tècnic francès ha donat igualment descans a Varane, fent jugar una defensa de tres amb Militao, Nacho i Mendy. Al mig del camp, tampoc ha estat titular Kroos. En canvi, qui no descansa mai és Modric, que ha manat al mig del camp en un partit marcat també per la pluja, especialment a la segona part.

Benzema, a qui havien anul·lat un gol a la primera part, s'ha encarregat de sentenciar amb el 2-0 a la segona part, i d'aquesta manera s'ha convertit de passada en el quart màxim golejador de la història del Madrid a la Lliga: supera Santillana i queda només per darrere de Cristiano Ronaldo (311), Raúl (228) i Alfredo Di Stefano (226). Benzema ja porta 187 gols i demostra que és el jugador més decisiu d'un Madrid que es troba en un dels moments més estables d'una temporada estranya en la qual ha barrejat estones de bon joc amb altres en què sembla un equip sense ànima.

L'Eibar hauria pogut empatar en una acció rara, quan una cessió a Courtois gairebé acaba dins de la porteria blanca per culpa de la pluja i el vent, que han condicionat el matx. Malgrat fer algunes rotacions, el Madrid ja porta onze partits consecutius sense perdre i avui ha guanyat el tercer partit de forma consecutiva a la Lliga. I, de passada, els jugadors han pogut fer un regal al seu president, Florentino Pérez, que avui celebrava el seu partit número 1.000 presidint el club.