HOQUEI SOBRE PATINS
Esports 10/12/2017

El Manlleu lidera la Lliga femenina d'hoquei sobre patins després de derrotar el Voltregà al derbi

Gran triomf del Vilanova a la pista de l'Hostelcur Gijón

T.p.
El Manlleu lidera la lliga femenina d'hoquei sobre patins després de derrotar el Voltregà al derbi

BarcelonaEl Manlleu lidera la Lliga femenina d'hoquei sobre patins després de guanyar un emocionant derbi osonenc contra el Voltregà (4-3). Ara els dos equips sumen 22 punts, tres més que el sorprenent Vila-sana. Un dels grans favorits, l'Hostelcur Gijón, ha caigut a casa amb un gran Calmar CP Vilanova (2-3) i queda amb 14 punts, però amb dos partits menys que el Manlleu i tres menys que el Voltregà.

En el gran partit de la jornada, el Manlleu s'ha imposat gràcies a una exhibició d'Elisabet Gurri, autora de tres gols. Maria Pujadas ha fet el quart d'un Manlleu que guanyava 4-1, tot i que el Voltregà ha reaccionat amb dos gols de Natasha Lee i un d'Adriana Gutiérrez fins al 4-3 final.

A Astúries, el Vilanova ha donat la sorpresa amb dos gols de Catalina Andrea Flores i un d'Alba Ambrós al final del partit, de manera que han desfet un empat provocat pels gols locals de Sara González i Marta González.

El Vila-sana, l'any del seu debut a Primera, no s'atura, i ha derrotat l'Alcorcón per 2-1 amb dos gols de Victòria Porta. El Cerdanyola és quart després de golejar per 6-3 el Bigues i Riells. Vanessa García (2), Andrea Massons, Laia Pera, Gemma Solé i Joana Xicota han fet els gols locals. Sara Cristòfol, Gemma Camp i Marta Borràs, els visitants. El Generali Palau Plegamans ha golejat 1-6 el CP Las Rozas amb gols de Laura Puigdueta (2), Berta Busquets, Daniela María Membreño, Paula Ferrón i Carla Fontdeglòria, i el Citylift Girona ha derrotat per 1-2 un Sferic Terrassa que segueix cuer. Laia Castro i Laura Manzanares han fet els gols gironins. Maria Igualada, el de les vallesanes.