HOQUEI PATINS
Esports 01/03/2019

Manlleu acollirà la 'final four' de la Copa d'Europa d'hoquei femení

L'amfitrió, el Voltregà i el Palau de Plegamans optaran al títol amb l'Iserlohn dirigit per un català

Adrià Corominas
1 min
Imatge d'un partit recent del Manlleu contra el Vilanova

BarcelonaManlleu serà l'escenari que coronarà les pròximes campiones d'Europa d'hoquei. La 'final four' de l'Eurolliga es disputarà el 16 i 17 de març, i la Confederació Europea de Patinatge (CERS) ha decidit enguany que el torneig tingui lloc en territori català, després que el Manlleu, el Voltregà i el Palau de Plegamans s'hagin classificat, juntament amb l'Iserlohn alemany, per intentar succeir el Gijón com a campiones continentals.

L'augment d'equips catalans ha sigut un factor clau en aquesta decisió. De fet, a l'últim partit de la final hi haurà com a mínim un representant català, ja que una de les semifinals enfrontarà el quadre amfitrió, el Manlleu, amb el Palau de Plegamans. En l'altra semifinal, el Voltregà, amb cinc títols europeus a les vitrines, és el que sortirà a jugar amb més experiència. Les de Sant Hipòlit s'enfrontaran a unes alemanyes a les quals, precisament, també les dirigeix un català, Quim Puigvert, i que posaran a prova la fortalesa del Voltregà, que en cas de guanyar el torneig es convertirà en el club amb més títols de la competició.

Amb tot, aquesta no és la primera vegada que Manlleu acollirà aquest esdeveniment. Els anys 2015 i 2016 ja va organitzar-ne la fase final, amb victòria per al Benfica en la primera ocasió i, en la segona, amb una derrota de les locals a mans del Voltregà.

stats