Futbol Català
Esports 19/03/2012

El president del Sant Andreu creu que "tots els clubs de Segona B hem de reflexionar sobre els sous"

Manuel Camino creu que la categoria encara s'ha d'ajustar més econòmicament

Ara
1 min
Camino busca una Segona B més econòmica

BarcelonaLa bona trajectòria del Sant Andreu al campionat de lliga, amb la permanència virtualment assegurada, permet l'inici de la planificació del proper exercici. El president andreuenc, Manuel Camino, treballa amb una clara intenció de rebaixar encara més el pressupost. El dirigent creu que "tots els clubs de Segona B hem de reflexionar sobre els sous dels jugadors per adaptar-los a la realitat".

En declaracions a Ràdio Trinitat Vella, Camino afirma que cal pensar "quin tipus de jugadors volem i podem tenir i què poden cobrar. Els jugadors són treballadors i tenen les seves necessitats econòmiques, com qualsevol persona. No pot ser que un jugador pateixi endarreriments en el pagament del seu sou, perquè això els afecta tant a la vida personal com sobre el camp, ja que no poden rendir al 100%". El president quadribarrat creu que si els clubs segueixen aquest camí "podríem començar a gaudir de veritat de l'esport, que sota el meu punt de vista hauria d'estar més separat dels diners del que ho està ara".

Repassant l'estat econòmic de l'entitat, Camino afirma que el Sant Andreu "dóna garanties en la puntualitat en el cobrament. Hi ha jugadors que està clar que ens agradaria tenir, però si no pot ser, no pot ser. El nostre objectiu és ser un club sostenible, perquè sinó podem posar en perill el Sant Andreu".

stats