Futbol Sala
Esports05/11/2013

El Marfil Santa Coloma cau eliminat de la Copa a mans del Noia gallec i el Barça goleja a la Gomera

Els homes de Xavi Passarrius s'han queixat perquè la pista relliscava més del compte i els àrbitres, fins i tot, han valorat l'opció de suspendre el partit al descans. Els blaugranes no han donat opció al conjunt canari

BarcelonaEl Marfil Santa Coloma ha caigut eliminat de la Copa del Rei als setzens de final després de perdre a la pròrroga 5-4 contra el Noia gallec a A Corunya. L'equip de Xavi Passarrius s'ha queixat per l'estat de la pista, que relliscava molt, fins al punt que els àrbitres han estat a punt de suspendre el partit durant el descans. Incòmode amb això, el Marfil ha vist com els gols d'Adolfo (2), Sepe i Rafa López no han evitat l'eliminació. L'aposta amb porter-jugador a la pròrroga ha sortit bé al Noia, que a un minut del final han encaixat el defintiu gol.

D'altra banda, el Barça Alusport no ha donat opció al Gomera CFS, rival de la Segona Divisió B, i l'han derrotat per un clar 1-9 gràcies als gols de Wilde (3), Igor (3), Torras, Saad i Gabriel. Els blaugranes continuen la defensa del títol i avanven fins als vuitens de final.