Futbol Sala
Esports 05/11/2013

El Marfil Santa Coloma cau eliminat de la Copa a mans del Noia gallec i el Barça goleja a la Gomera

Els homes de Xavi Passarrius s'han queixat perquè la pista relliscava més del compte i els àrbitres, fins i tot, han valorat l'opció de suspendre el partit al descans. Els blaugranes no han donat opció al conjunt canari

Ara
1 min

BarcelonaEl Marfil Santa Coloma ha caigut eliminat de la Copa del Rei als setzens de final després de perdre a la pròrroga 5-4 contra el Noia gallec a A Corunya. L'equip de Xavi Passarrius s'ha queixat per l'estat de la pista, que relliscava molt, fins al punt que els àrbitres han estat a punt de suspendre el partit durant el descans. Incòmode amb això, el Marfil ha vist com els gols d'Adolfo (2), Sepe i Rafa López no han evitat l'eliminació. L'aposta amb porter-jugador a la pròrroga ha sortit bé al Noia, que a un minut del final han encaixat el defintiu gol.

D'altra banda, el Barça Alusport no ha donat opció al Gomera CFS, rival de la Segona Divisió B, i l'han derrotat per un clar 1-9 gràcies als gols de Wilde (3), Igor (3), Torras, Saad i Gabriel. Els blaugranes continuen la defensa del títol i avanven fins als vuitens de final.

stats