FUTBOL SALA
Esports07/02/2015

El Marfil tanca una setmana magnífica amb una golejada contra el Jumilla (11-5)

Adolfo, amb quatre gols, ha liderat l'atac del flamant finalista de la Copa del Rei

BarcelonaEl Marfil Santa Coloma ha aconseguit un nou triomf després de vèncer el Montesinos Jumilla amb quatre gols d'Adolfo. Gràcies a aquest triomf els homes de Xavi Passarrius se situen a la novena posició de la taula amb 27 punts, tancat una gran setmana després d'arribar a la final de la copa.

El Jumilla ha marcat primer en un partit obert, però abans del descans, Adolfo i Dani Salgado han arreglat les coses (4-2). En l'últim minut de la primera meitat, Rafa López i posteriorment Rubén a falta de set segons per al final, situaven en l'electrònic del pavelló el 6-3 al final dels primers vint minuts.

Cargando
No hay anuncios

Als vint segons del començament de la segona meitat, Dani Salgado aconseguia el 7-3 a favor dels de Xavi Passarrius, mentre que Rubén i novament Adolfo en dues bones jugades assajades han tancat la golejada. En el tram final del partit, Montesinos Jumilla maquillava el resultat amb dos gols (11-5).