Publicitat
Publicitat

Ciclisme

L'holandès també havia guanyat aquesta especialitat a la Volta a Qatar

Lars Boom demostra la seva explosivitat al pròleg del Critèrium de Dauphiné

L'holandès Lars Boom (Rabobank) ha estat el més ràpid al pròleg del Critèrium de Dauphiné, seguit d'un Vinokurov que té etapes propícies a la seva valentia

Quan semblava que un especialista com Bradley Wiggins (Sky) podria tenir el triomf a tocar, i més després de la superioritat que va mostrar a la contrarrellotge de la Volta a Baviera, on va superar a tot un Fabian Cancellara, s'ha topat amb l'explosivitat de Lars Boom (Rabobank).


L'holandès, que ja havia guanyat un pròleg aquest any, el de la Volta a Qatar, ha estat cinc segons més ràpid que el britànic en els 5,5 km al voltant de Saint Jean de Maurienne, que amb molts trams tècnics i pujades explosives afavorien les seves característiques.


Finalment el kazakh Alexander Vinokúrov (Astana) ha estat qui més s'ha apropat al de Rabobank, i ja té demà amb l'arribada a Saint-Pierre de Chartreuse, catalogat de segona categoria, una bona oportunitat per fer-se amb el liderat provisional.


Critèrium de Dauphiné 2011, pròleg (Saint Jean de Maurienne, 5,5km CRI)

1r Lars Boom (Rabobank) 6'18”, 2n Alexandre Vinokúrov (Astana) a 2”, 3r Bradley Wiggins (Sky) a 5”, 4t John Degenkolb (HTC-Highroad) a 6”, 5è Blel Kadri (Ag2r) a 8” (…) 23è Juan Antonio Flecha (Sky) a 15”, 74è Joaquim Rodríguez (Katiuixa) a 26"

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT