Handbol
Esports 06/10/2012

El Fraikin Granollers buscarà retrobar-se amb la victòria a casa contra el Ciudad Encantada

L'equip del Vallès Oriental és novè i tan sols ha sumat tres punts en quatre jornades, mentre el seu rival ocupa la cinquena posició a la Lliga

Ara
1 min
Un partit del Fraikin Granollers

BarcelonaEl Fraikin Granollers espera aconseguir aquest diumenge la victòria a casa contra el Ciudad Encantada (17.30 h) i rescabalar-se de la derrota collida fa una setmana en la pista del Villa d'Aranda (31-26).

Actualment, el Granollers és novè amb només tres punts, mentre el Globalcaja Ciudad Encantada és cinquè amb set punts després de venir d'empatar (30-30) contra l'Osca.

L'equip de Zupo Equisoain acudirà a Granollers amb la baixa gairebé segura del seu pivot Alex Garza per una luxació en el seu dit i espera millorar el joc del seu últim partit.

Els vallesans, en la mateixa situació, saben que no poden fer cap tipus de concessió i per a això segueixen consolidant el seu joc d'equip buscant coordinacions defensives i efectivitat en atac que millorin el seu resultat a la pista. A més segueixen lluitant per trobar solucions als seus problemes econòmics.

Aquest pròxim dilluns s'acaben precisament els quatre mesos de durada del preconcurs de creditors que va sol·licitar el Fraikin BM Granollers el 8 de juny al jutjat Mercantil de la Província de Barcelona.

Durant aquest període de preconcurs, el club havia d'arribar a acords amb els creditors per evitar entrar en situació concursal.

stats