Hoquei patins
Esports 07/05/2016

L'Igualada HC permet la carambola que fa campió de l'OK Lliga al Barça Lassa

Els igualadins han derrotat a casa al Liceo (3-1) i han fet possible que els blaugranes es proclamin matemàticament campions tot i empatar davant del Vic

Imatge del Barça Lassa-Club Patí Vic

BarcelonaLa via ràpida era guanyar, però el Barça Lassa d'hoquei patins ha hagut d'esgotar altres combinacions per celebrar el títol de campió de l'OK Lliga. Els blaugranes només han pogut empatar 4-4 davant el Club Patí Vic, en un partit en què sempre han anat per sota en el marcador, i han necessitat d'una carambola a Les Comes per segellar el triomf matemàtic. La victòria de l'Igualada Hoquei Club davant del Liceo per 4-2 ha permès que els blaugranes ja siguin inabastables en la classificació per al conjunt gallec.

La nit ha acabat sent positiva, però ha començat amb molts més dubtes que alegries. El CP Vic s'ha avançat en el marcador gràcies a un gol de Jordi Burgaya que ha posat el 0-1 amb què s'ha arribat al descans. Romà Bancells, amb dos gols de falta directa i de penal, ha ampliat diferències per als viguetans. Tres gols era justament la diferència límit que es podia permetre el Barça per poder ser campió en cas de derrota. I el 0-3 ha alertat als blaugranes, que han trobat l'encert que no havien tingut fins ara. Sergi Panadero i Marc Gual, amb dos gols consecutius, han retallat distàncies a set minuts del final. Al minut 42, Ferran Font ha tornat a donar marge al CP Vic, que ha vist com el Barça Lassa, arriscant sense porter, tornava a encadenar dos gols, de Lucas Ordóñez, per igualar les coses.

Acció de l'Igualada- Liceo a Les Comes

Però el 4-4 no hauria servit de gaire si no arriba a ser per la victòria de l'Igualada Hoquei Club davant del Liceo (4-2). Els locals han encarrilat aviat el triomf, amb gols de César 'Tety' Vives i Ton Baliu i, quan el Liceo s'havia posat 2-1 amb el gol de Jordi Bargalló, han tornat a agafar distància amb l'encert de Sergi Pla. Altre cop Bargalló ha reenganxat el Liceo al partit, però l'Igualada ha resistit i, a pocs segons del final, fins i tot ha rematat la feina amb un quart gol, de Nil Garreta.