Atletisme
Esports 06/03/2014

Un metge declara que Oscar Pistorius li va dir que va disparar a la seva nòvia per equivocació

El radiòleg Johan Stipp, que viu a 72 metres de la casa del corredor, va anar a oferir-li ajuda després de sentir diversos trets

Efe
1 min
Oscar Pistorius / EFE

JohannesburgUn metge veí d'Oscar Pistorius ha declarat aquest dijous, en el judici contra l'atleta per l'assassinat de la seva nòvia, que l'acusat li va confessar, minuts després del crim, que havia disparat a la model Reeva Steenkamp en pensar que "era un lladre".

"Li he disparat. Em pensava que era un lladre", va confessar un Pistorius commocionat al radiòleg Johan Stipp. Stipp viu a 72 metres de la casa del corredor i va anar a oferir la seva ajuda després de sentir uns trets. Segons Stipp, ell va ser una de les primeres persones que van arribar a l'habitatge del velocista a Pretòria, on la matinada del 14 de febrer de l'any passat Pistorius va matar presumptament la seva nòvia.

Quan el doctor va arribar a la casa, el velocista havia intentat obrir les vies respiratòries de Steenkamp per evitar-ne la mort i va demanar al metge que la salvés. Pistorius resava al costat del cos de Steenkamp, i va afirmar que dedicaria "la seva vida i la de Reeva a Déu si ella vivia".

stats