CURSES DE MUNTANYA
Esports 03/02/2013

Mireia Miró guanya la cursa Altitoy d'esquí de muntanya fent parella amb Laetitia Roux

L'atleta catalana i la seva companya d'equip han estat les guanyadores de la Altitoy, cursa francesa d'esquí de muntanya que per primera vegada s'inscriu dins del circuit de la Gran Course

Ara
1 min
Mireia Miró i Laetitia Roux durant la cursa Altitoy

BarcelonaEl tàndem format per Mireia Miró i Laetitia Roux s'ha endut la victòria en la primera prova del circuit Gran Course, la Altitoy, celebrada aquest cap de setmana a Luz-Saint Sauveur (França). D'aquesta manera, Miró i Roux comencen amb bon peu el circuit, del qual ja van ser guanyadores en la passada edició.

A causa de les males condicions climatològiques, l'organització es va veure obligada a modificar l'itinerari, i encara que es van tenir alguns problemes per obrir traça a causa del vent i la neu, finalment es va donar el tret de sortida d'una carrera que dissabte va tenir 2170 metres de desnivell acumulat. A la categoria femenina, Miró i Roux van dominar la prova des del principi, prenent un bon ritme que les distanciar ràpidament de les seves competidores, demostrant que l'equip està funcionant molt bé. Mireia explicava: "Fer equip amb Leti ja és de per si una garantia d'èxit. A més, ara comencem a conèixer bé, així que d'aquesta manera és molt interessant córrer en equip ".

En la jornada d'avui, Miró i Roux també s'han adjudicat la victòria, imposant així la seva candidatura a revalidar la victòria en la Gran Course, la pròxima cursa serà la Pierra Menta. "Ha estat una cursa còmoda on hem agafat un bon ritme des de l'inici, el que ens ha permès gaudir molt durant tot el recorregut" ha declarat Mireia després de la cursa.

Mireia dedicarà la setmana a preparar els mundials d'esquí de muntanya, que se celebraran a Pelvoux a partir del 9 de febrer.

stats