MOTOCICLISME
Esports05/11/2011

Pirro marca la 'pole' el dia que Bradl es proclama campió del món sense córrer l'última cursa

Michele Pirro aconsegueix el millor temps a Xest, seguit de Takahashi i de Kallio. Bradl, quart, és campió del món degut a l'absència de Marc Márquez, que no pot disputar l'última cursa de l'any

Nuria García

BarcelonaMichele Pirro ha aconseguit l'última pole position de la temporada, en una sessió d'entrenaments oficials marcada per la pluja. Els pilots han sortit a rodar i a fer les seves voltes ràpides però quan havien passat uns minuts, ha començat a ploure i tots s'han tancat als boxs.

La notícia, més que el millor temps de Pirro, ha estat l'absència de Marc Márquez. El català era l'únic que podia fer ombra a Stefan Bradl, però no ha pogut sortir a rodar en els entrenaments oficials degut a un problema de visió. Així doncs, sense pujar-se a la moto, Stefan Bradl ha aconseguit el títol de campió del món de Moto2.

Cargando
No hay anuncios

Al costat de Pirro sortiran en la primera línia Takahashi i Kallio, mentre que a la segona fila sortirà Stefan Bradl, el ja campió del món.

Pel que fa als catalans, Aleix Espargaró sortirà 11è i el seu germà Pol, 13è. Per darrere d'ells, Jordi Torres prendrà la sortida des de la 15a posició, just al costat de Tito Rabat, 16è. Àxel Pons ha intentat pujar a la moto, però finalment els metges li han recomanat que no prengui la sortida, ja que pateix marejos arran de la caiguda que va patir a la cursa de Malàisia.