ESCALFANT MOTORS

Hamilton prepara l'assalt al Mundial

El britànic s'endú la 'pole' just per davant de Max Verstappen

2 min
Hamilton durant la classificació

BarcelonaQueden tres cites perquè Hamilton o Verstappen es coronin com a campions del món. Fins llavors, cada punt és decisiu i els dos equips en són conscients. Cal anar a mort des de la classificació, i així ho ha fet Mercedes, que ha catapultat el pilot britànic.

Hamilton, el més ràpid

El britànic ha donat un cop de puny a la taula pel Mundial. El pilot de Mercedes ha marcat un temps estratosfèric (1:20.827) que li permet sortir des de la primera posició de la graella de sortida en la cursa del GP de Qatar (15 h, DAZN). Just al seu costat partirà el seu màxim rival. Max Verstappen haurà de defensar la segona posició davant un Valtteri Bottas alliberat des que sap que marxarà de Mercedes.

Red Bull es queda sense Checo

L’escuderia austríaca no podrà usar el seu escuder en la cursa decisiva d’aquest diumenge. Sergio Checo Pérez no ha pogut millorar el seu temps a la Q2 i sortirà des de l'onzena posició, davant la cara de desesperació de Christian Horner, director d'equip de Red Bull. L'equip perd moltes possibilitats a l'hora de plantejar una estratègia conjunta per recol·lectar punts per al Mundial.

Losail, escenari nocturn

El Gran Premi de Qatar ha tornat a portar la Fórmula 1 a la negra nit. Després dels GP al continent americà, la F1 aterra al Pròxim Orient per disputar el tram final, i decisiu, de la temporada. La primera de les tres curses que posarà fi a una temporada excepcional tindrà lloc aquest diumenge sota el centenar de focus de llum que il·luminen el circuit qatarià.

El duel, més viu que mai

Queden poc més de dues setmanes perquè es decideixi el Mundial de Fórmula 1 més obert en moltes dècades. La setmana abans del GP de Qatar, la batalla entre Verstappen i Hamilton va arribar a noves cotes. Després de l’accident en l'última cursa, la tensió és màxima i els comissaris han esdevingut claus per al Mundial. L’últim exponent ha sigut l’enfrontament directe entre el director d’equip de Mercedes, Toto Wolff, i el de Red Bull, Christian Horner. 

stats