REIAL MADRID
Esports 15/02/2013

Un exàrbitre anglès destapa les tàctiques que utilitzava Mourinho per guanyar-se'ls

Graham Poll explica que el primer que va fer el portuguès en arribar al Chelsea va ser convidar-lo a un entrenament i presentar-lo a la plantilla com el millor àrbitre del món

Ara
2 min
José Mourinho, a la banqueta del Bernabéu

BarcelonaL'exàrbitre anglès i ara columnista del diari britànic 'Daily Mail', Graham Poll, va escriure ahir un article en el qual assegurava que Mourinho ensabonava els àrbitres. En aquest escrit, Poll explica que el tècnic portuguès es mostrava molt amable amb els àrbitres i que era molt més proper amb els àrbitres de la lliga quan els coneixia personalment.

Mourinho sabia que Poll era un dels màxims exponents de l'arbitratge anglès, raó per la qual el primer que va fer quan va arribar al Chelsea el 2004 va ser convidar-lo a un entrenament perquè conegués els jugadors i el va presentar a la plantilla com el millor àrbitre del món. Fins aleshores, Poll li havia xiulat tres partits amb el Porto i els havia guanyat tots tres.

En l'article, l'anglès també comenta que Mourinho tractava tan bé els àrbitres que no semblava que els estigués intentant convèncer d'alguna cosa. Poll va ser l'encarregat de xiular el seu primer partit a la Premier, en el qual va vèncer 1-0 el Manchester United. En aquell enforntament, Mourinho va preguntar a Poll si tot estava bé, i l'anglès li va comentar que faltava una capa de pintura als vestidors dels àrbitres. Al següent partit hi havia dues dutxes noves, més banys i un televisor de plasma.

Finalment, Poll explica una última anècdota que va viure amb Mourinho: després de caure 2-1 a les semifinals de la Cup davant el Liverpool, el portuguès no va ser tan amable, ja que camí dels vestidors se'l va quedar mirant fixament amb un rostre d'estranyesa i movent el cap d'un costat a un altre com dient que 'no'. Tot seguit el portuguès li va dir a Poll: "Pensava que eres el meu amic", i va marxar.

stats