Esports 07/10/2017

El Nàstic punxa a Tenerife i segueix en zona de descens (2-0)

Dos gols consecutius de Filip Malbasic a la segona meitat derroten el conjunt grana

BarcelonaEl Nàstic segueix una setmana més en zona de descens. El conjunt grana no ha pogut superar el Tenerife fora de casa (2-0) en un partit que s'ha decantat a favor de l'equip canari a la segona meitat, gràcies a un penal que ha transformat Filip Malbasic (min 64).

Ell mateix ha fet el segon gol, pocs minuts després (min 72), i ha certificat així una nova derrota dels tarragonins, que només han pogut sumar cinc punts en set jornades (tenen un partit pendent contra el Barça B), amb una victòria, dos empats i quatre derrotes, cinc gols a favor i dotze en contra.

El pròxim partit dels de Rodri serà dimecres, en la jornada intersetmanal. El Nàstic rebrà el Granada (20.00 h), un equip acabat de baixar que tampoc està completant un bon inici de temporada i que ocupa la zona mitjana de Segona Divisió.