NATACIÓ
Esports 15/07/2019

Ona Carbonell, la nedadora amb més medalles

La natació artística brinda la segona medalla a la delegació espanyola en el Mundial de Gwangju

Oriol Santos
1 min
Ona Carbonell, a l’esquerra de tot, durant l’actuació.

BarcelonaLa natació artística va brindar ahir la segona medalla a la delegació espanyola en el Mundial de Gwangju. Encapçalat per Ona Carbonell i amb cinc catalanes més, l’equip dirigit per Mayu Fujiki va guanyar el bronze en la rutina highlight amb una puntuació de 91,1333. L’or se’l va endur Ucraïna (94,5000), i la plata, Itàlia (91,7333). Els tres conjunts van aprofitar la baixa d’una de les potències, Rússia, que va decidir no participar en aquesta innovadora modalitat, que pretén incentivar l’espectacle a través d’un nombre més elevat d’acrobàcies.

Ona Carbonell, Meritxell Mas, Paula Ramírez, Abril Conesa, Berta Ferreras i Cecilia Jiménez, acompanyades de les altres quatre nedadores espanyoles, van realitzar una brillant actuació al ritme d’AC/DC. En el duet mixt, els catalans Pau Ribes i Emma Garcia van ser sisens.

Ona Carbonell, llegenda aquàtica

La capitana de l’equip espanyol segueix engrandint la seva llegenda. Amb el bronze d’ahir, Carbonell va sumar el 22è metall en cites mundialistes (un or, nou plates i onze bronzes) i va establir un nou rècord en totes les disciplines FINA. Va superar Natalia Ishchenko i només és al darrere de Michael Phelps i Ryan Lochte en el podi virtual de medallistes aquàtics. Avui començarà a disputar la competició de duet lliure, conjuntament amb la també catalana Paula Ramírez.

stats