MUNDIAL DE CLUBS
Esports 16/12/2015

Els 5 punts calents de la roda de premsa de Gerard Piqué

El defensa admet tenir son i no dóna gaire importància a les crítiques rebudes des de Madrid

Toni Padilla
2 min
Gerard Piqué en roda de premsa al Japó / YUYA SHINO / REUTERS

Yokohama (enviat especial)Els nens de l'escola del Barça de Yokohama volen ser com Messi... i com Piqué. El defensa és dels jugadors més estimats al Japó, on s'ha rodejat de la seva gent. Els pares, l'avi i la dona. Relaxat, Piqué va sopar amb ells dimarts i avui dimecres ha decidit donar la cara a la roda de premsa prèvia a la semifinal contra el Guangzhou. Quan més criticat és per les seves burles al Madrid, ell parla. Piqué no sol amagar-se.

Arbeloa i Ramos

Gerard Piqué, sobre Arbeloa, ha afirmat que "no tinc res més a dir, vaig dir que era un conegut, no un amic. Tothom ha tret la conclusió que ha volgut. Però crec que vaig ser bastant clar, no cal dir res més. Piqué tampoc ha volgut respondre a Granero, l'exjugador del Madrid que va atacar-lo per Twitter, i s'ha mostrat conciliador amb Ramos: "Fa el que qualsevol capità hauria de fer, defensar un jugador que ells han entès que s'ha criticat. Admiro en Sergio Ramos, i ell ho sap".

El 'jet lag'

Piqué, però, no sembla preocupat. De fet, ha parlat en roda de premsa amb els ulls mig tancats, i en un atac de sinceritat ha admès tenir son, ja que acabava de fer la migdiada. Preguntat per si durant l'entrenament de dimarts havia rebut una esbroncada de Luis Enrique, Piqué ha contestat que no recordava res, ja que "deuria ser alguna cosa de broma, però no ho recordo. Tinc son". De fet, segons el defensa, el 'jet lag' podria ser clau. "Per més que estem acostumats a viatjar, 8 hores es noten molt. Ens cal més adaptació, cal tenir-ho present". Piqué ha reconegut que poder sortir per sopar els ha ajudat per relaxar-se després d'un viatge llarg. "Vaig anar amb la família a Tòquio", ha explicat.

El Mundial

Sobre el Mundial, ha comentat que "l'expectativa és guanyar una competició de molt prestigi. Són oportunitats úniques que et dóna la historia per poder seguir guanyar títols. No coneixem gaire el rival, demà ens fan un informe. El nostre repte és guanyar sempre, és un torneig diferent amb rivals nous. Són noves experiències, cultures diferents i rivals amb problemes nous per superar. És divertit".

Scolari

Finalment, Piqué ha admès que espera un rival defensiu, ja que en el passat els equips de Scolari ja han destacat per les faltes. "Les faltes poden ser un recurs, sabem que poden utilitzar tàctiques per aturar el nostre joc. Caldrà estar atents en defensa a les contres. Scolari és un tècnic defensiu que busca les contres", ha reflexionat.

stats