FUTBOL
Esports 06/10/2016

Dos jugadors de l'Eibar es disculpen per un vídeo d'alt contingut sexual

Sergi Enrich i Antonio Luna lamenten que la gravació pugui perjudicar la imatge de l'entitat basca i de la noia que apareix amb ells dos

Ara
1 min
Dos jugadors de l'Eibar es disculpen després d'aparèixer en un vídeo d'alt contingut sexual

BarcelonaPolèmica sexual a l'Eibar. Aquest dimecres es va difondre a través de les xarxes el vídeo on apareixen dos futbolistes del conjunt basc mantenint relacions sexuals amb una jove. Els dos jugadors, Sergi Enrich i Antonio Luna, han emès un comunicat per disculpar-se, i "lamenten" que la difusió del vídeo hagi pogut perjudicar la seva pròpia imatge, "però especialment la del club". A més, els dos futbolistes demanen perdó per si les imatges, d'un fort contingut sexual, han pogut "ofendre els aficionats i la ciutat" en general.

"Som conscients que els futbolistes professionals han de donar exemple en tots els àmbits, i especialment als nens", diuen en el comunicat. Per aquest motiu, demanen "disculpes" de manera genèrica i també pel perjudici que pugui comportar a la noia que hi apareix la divulgació del vídeo.

De fet, en les imatges la noia aixeca la mirada cap a dalt -en direcció a la càmera- i diu "para, això no". Luna li diu que segueixi i reprenen la relació sexual. En tot cas, no se sap amb total certesa per quin motiu es queixa, malgrat que la Cadena SER ha informat que la noia ha presentat una denúncia contra els dos jugadors per haver danyat la seva imatge amb la difusió d'un vídeo que es va gravar sense el seu consentiment.

Enrich i Luna remarquen, però, que el vídeo és una gravació d'un acte "íntim i privat" dut a terme entre persones adultes amb ple consentiment per part de tots. Els dos jugadors deixen clar que és una "indiscreció" de la qual no són responsables, i que la difusió de les imatges s'ha fet sense el seu coneixement ni consentiment.

stats