Esports 12/05/2021

Primer pas del Barça d'handbol per anar a Colònia (29-33)

À.G.
N’Guessan fent un llançament entre dos defensors

El Barça va aconseguir una victòria important per afrontar la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions. L’equip blaugrana es va imposar al Meshkov Brest (29-33) en un duel igualat i en què el conjunt local va neutralitzar un avantatge de sis gols. La diferència final va ser de quatre gols. Luka Cindric va patir una estrebada al bessó de la cama esquerra en els primers minuts de joc i no va poder tornar a jugar.

Dika Mem, amb 10 gols, va ser el màxim golejador d’un Barça que va començar el partit molt concentrat. La bona feina de l’equip blaugrana li va servir per construir-se una diferència de sis gols (7-13). Ajudats pel seu públic i impulsats per un canvi de porter, el rival bielorús va saber capgirar una dinàmica molt adversa i va empatar el marcador (15-15). La segona part va ser molt igualada, però el Barça va utilitzar un tram final de més encert per obtenir una diferència de quatre gols en el marcador.

“L’eliminatòria no està tancada”

“En la segona part hem jugat molt concentrats. El més important era guanyar, però l’eliminatòria no està tancada”, va dir Xavi Pascual, entrenador del Barça. “Marxem molt contents del partit que hem fet”, va afegir Dika Mem. El partit de tornada es disputarà dijous de la setmana que ve al Palau Blaugrana.