SEGONA DIVISIÓ
Esports30/03/2014

El Sabadell derrota el Lugo fent-se fort a casa gràcies a les aturades de Nauzet (1-0)

Un gol de Sotan als dos minuts de joc ha donat els tres punts als homes de Miquel Olmo

SabadellEl Sabadell s'ha convertit en el millor equip de la Segona Divisió quan juga a casa. L'equip de Miquel Olmo s'allunya del descens i s'acosta al play-off s'ascens gràcies a un gol del japonès de Sotan Tanabe en el minut dos de joc i les aturades del canari Nauzet.

A partir del gol de Sotan, l'equip de Quique Setién s'ha fet amb el control del partit gaudint de moltes ocasions en que ha topat amb Nauzet. A la segona part els arlequinats, amb Gato al terreny de joc, han buscat les contres, però al final el Lugo ha donat entrada a Rennella i el davanter visitant ha xutat al pal. El Lugo s'ha fet fort en els darrers 10 segons amb un gol anul·lat i una forta pressió, però el Sabadell ha defensat amb encert un triomf d'or.

Cargando
No hay anuncios

1 - Sabadell: Nauzet; Cristian, Kiko Olivas, Carlos Hernández, Carlos Clerc, Juanjo, Moha (Gato, min.46), Hidalgo (Martí Crespí, min.83), Collantes (Toni Lao, min.65), Sotan Tanabe i Aníbal.

0 - Lugo: José Juan; Víctor Díaz, Lolo Pavón, Víctor Marco, Manu, Seoane Iván Pérez, min.81), Pita, Pablo Sánchez (Alvaro Peña, min.68), Sergio Rodríguez, Iago Díaz i Juanjo (Renella, min.61).

Cargando

Gol: 1-0, m.2: Sotan Tanabe.

Àrbitre: González Fuertes (Asturià). TG: Juanjo, Cristian, Iago Díaz, Pita i Víctor Díaz.