WATERPOLO
Esports28/11/2017

Primer triomf del CN Sabadell a la Champions League de waterpolo (12-10)

Els homes del Chava Gómez han decidit el partit en l'últim quart

SabadellEl CN Sabadell-Astralpool va aconseguir el seu primer triomf a la fase de grups de la Champions, en derrotar per 12-10 els holandesos de l’AZC Alphen. Els del 'Chava' Gómez podien comptar per primera vegada a la Champions amb la plantilla al complet, després de recuperar els lesionats David Carrasco i Víctor Cabanas, fet que ha tingut molt a veure amb el trencament del partit en el tercer quart.

Tres gols dels germans Víctor i Sergi Cabanas -màxim anotador del seu equip amb quatre gols- i un espectacular de Carrasco amb un cop de dits després d'una passada d'un costat a un altre de la piscina, han acabat per trencar en l'últim període un partit igualat durant els tres primers quarts.

Cargando
No hay anuncios

El AZC Alphen ha plantat cara als sabadellencs gràcies a l'encert del grec Andreas Miralis, màxim anotador del partit amb cinc gols, i l'encert del porter serbi Milos Urosavic, i han arribat a anar per davant en el marcador en el segon quart (1-2 i 2-3). Borja Fenoy ha marcay el seu tercer gol en l'inici del segon quart i un parell de minuts després Sergi Cabanas situava l'Astralpool Sabadell en el seu màxim avantatge (7-5, min. 21). En el darrer quart, la millor versió sabadellenca ha decidit el duel.

Si el triomf per als vallesans era imprescindible per mantenir vives les esperances de classificar-se per a la final a 8, també ho és per a l'Atlètic Barceloneta, que només ha sumat 1 punt dels 6 possibles, per no despenjar-se dels quatre primers llocs de la classificació. A diferència del Sabadell, però, els de Chus Martín s'enfrontaran dimecres (19.15 h) al líder del grup A, l'OSC Budapest, que ha guanyat els compromisos contra el Partizan (7-11) i el Hannover (8-7).

Cargando

Els mariners reben el conjunt hongarès sent els penúltims classificats del seu grup, havent empatat un partit molt igualat en la primera jornada davant l'Olympiacos (7-7) i havent perdut en la visita a la piscina del Brescia (6-5). Per això, el duel contra l'OSC Budapest es presenta clau per a les aspiracions de l'Atlètic Barceloneta, que de sortir-ne derrotat es complicaria molt el futur a la competició europea.