HANDBOL
Esports21/01/2013

Espanya es cruspeix Sèrbia (31-20) i jugarà els quarts de final del Mundial d'handbol contra Alemanya

Sarmiento ha liderat l'equip de Valero Rivera, que no ha patit contra un equip anàrquic en atac i tou en defensa

BarcelonaLa selecció espanyola d'handbol ha derrotat per 20-31 els serbis en els vuitens de final del Mundial d'handbol. El partit, jugat a Saragossa, s'ha convertit ràpidament en un monòleg dels homes de Valero Rivera, que s'han aprofitat de l'atac anàrquic dels serbis, vigents subcampions d'Europa. Al descans Espanya ja guanyava de 8 gols (20-12), després d'haver arribat a dominar de 9.

Sarmiento, letal en atac amb cinc gols a la primera part, ha liderat Espanya amb el suport de les contres dels catalans Víctor Tomás i Valero Rivera, autors de tres gols. Nenadic i Ilic han intentat aixecar el cap, però Sterbik, serbi nacionalitzat espanyol, els ha aturat sota els pals. Entrada la segona part, Sèrbia s'ha posat a sis gols després d'un partit molt físic on Morros i Marsenic han vist la vermella (17-23), però amb una efectivitat en els llançaments del 50% no ha aconseguit mai fer patir els espanyols. Rocas s'ha encarregat d'aturar la remuntada balcànica amb tres gols clau de forma consecutiva (17-26). De fet, Espanya ha marcat 8 gols a la contra, aprofitant les errades de Sèrbia. Al final, Espanya ha fet festa grossa golejant un equip sense ànima.

Cargando
No hay anuncios

Espanya jugarà ara els quarts de final contra Alemanya de nou a Saragossa, el proper 23 de gener. A les semifinals, el guanyador d'aquest duel es toparà amb el guanyador del duel entres russos i eslovens.

Croàcia i Hongria no fallen

Cargando

Els altres partits de quarts de final són França-Croacia i Hongria-Dinamarca. Els croats han derrotat Bielorússia amb facilitat per 33-24 i els tocarà jugar amb el vigent campió mundial. Polònia ha patit primer amb els polonesos, però a la segon part els ha superat al Palau Sant Jordi (27-19).