ESPANYOL
Esports 16/05/2015

Sergio González: "M'espero un Madrid que vindrà a esgotar les seves opcions"

El tècnic català ha defensat la feina de Carlo Ancelotti amb els madridistes

Efe
2 min
Sergio, en roda de premsa

BarcelonaL'entrenador de l'Espanyol, Sergio González, ha explicat que aquest diumenge al Power8 Stadium espera "un Madrid que vindrà a esgotar les seves opcions" d'aconseguir el títol de Lliga, ja que està a quatre punts del Barcelona, líder, a falta dues jornades.

En aquest sentit, el preparador ha insistit que el vestidor no es preocupa per ajudar o perjudicar un equip o un altre: "La gent vol que guanyem per nosaltres mateixos. La il·lusió de la setena plaça (que donaria accés a Europa) preval a molestar una altra entitat".

Sergio González ha assegurat que el Reial Madrid no notarà l'eliminació de la Champions. "Té grandíssims jugadors, d'un nivell màxim i amb capacitat per girar full com més aviat millor. Saben connectar i desconnectar-se. La seva feina és guanyar-nos i voldran esgotar les seves possibilitats de guanyar la Lliga", ha dit. L'entrenador ha apuntat que el rival disposa d'un futbol "directe, amb enganxada, on no pots despistar-te". El de l'Hospitalet ha lamentat l'absència de Sergio Ramos, així com la possible baixa de Ronaldo: "Pot ser rellevant. Tant de bo puguin jugar els millors perquè és allò que un realment vol".

El tècnic blanc-i-blau ha defensat la vàlua de Carlo Ancelotti. "Ha demostrat la seva capacitat i podria seguir al Madrid. És un grandíssim entrenador, però el futbol té aquestes coses", ha comentat. Sobre Iker Casillas, Sergio González ha afirmat que el porter "és una icona i segur que superarà aquesta situació".

D'una altra banda, el tècnic s'ha mostrat crític respecte a la renovació del director esportiu, Oscar Perarnau, ja que encara no s'ha concretat. "Sincerament em sembla, al bot, malament. Moltes vegades no valores allò que tens a casa o no com hauries. És un home que es desviu per l'entitat", ha comentat.

El preparador català ha recordat que Perarnau és el seu màxim valedor i el del futbol base. "Està fent una feina constant i diària i és una pena que no es valori en la seva justa mesura a aquesta mena de persones. Rectificar és de savis i espero que li facin una oferta com es mereix i segueixi amb nosaltres", ha asseverat. E

stats