HOQUEI PATINS
Esports 12/01/2013

El SHUM Maçanet goleja a la pista del Vilanova (1-5)

Amb aquesta derrota el Vilanova haurà d'esperar per confirmar la classificació per a la Copa del Rei

Jordi Graell
El Shum ha guanyat a Vilanova

BarcelonaEl Mopesa Vilanova ha perdut a casa per 1-5 amb el SHUM Maçanet, i d'aquesta manera ha deixat escapar una altra oportunitat d'assegurar-se matemàticament la classificació per a la Copa del Rei, després de perdre també a la pista del Voltregà la setmana passada.

El Vilanova sempre ha anat a remolc al marcador, tot i que ha tingut una gran ocasió per avançar-se al minut 6, quan Francesc Gil ha enviat un penal directament a fora. La primera part ha estat bastant ensopida i els gols no han arribat fins als últims instants, quan Marc Navarro ha posat per davant el Maçanet gràcies a una bona assistència de Jordi Bartrés per darrere de la porteria, i uns minuts després Manel Garcia, amb una bona definició, ha establert l'empat a un amb què s'ha arribat al descans.

A la segona part, ha continuat la mateixa tònica, però l'encert del conjunt maçanetenc de cara a porteria ha estat determinant, sobretot de la mà d'un Rubén Fernández pletòric, el qual ha anotat el segon i el tercer gols del seu equip i ha servit el quart en safata a Jordi Bartrés, tot i que aquest gol no hauria d'haver pujat al marcador, ja que el davanter del SHUM l'ha fet amb el patí.

En els últims minuts del partit, els vilanovins han intentat escurçar distàncies a la desesperada, però han desaprofitat una falta directa i un penal, i aquest fet ha estat aprofitat pel conjunt de la Selva, que ha anotat el cinquè i definitiu gol mitjançant Marc Roca.