Trial
Esports 21/11/2021

Toni Bou ja té 30 Mundials consecutius al sarró

El pilot de Piera es garanteix el campionat imposant-se al X-Trial de Barcelona

M.M.
1 min
Toni Bou, celebrant el seu 30è Mundial de trial

“Haver arribat als 30 títols consecutius és una gesta molt gran. Estem vivint un somni”. Això deia Toni Bou després d’assegurar-se a Barcelona un altre títol Mundial, el número 30 de la seva carrera, i el 15è en la modalitat de de X-Trial. El pilot de Piera segueix demostrant que és el millor de tots els temps en el seu esport i que mai perd la fam de guanyar. Des del 2007 que no té rival.

Bou, a més a més, va proclamar-se campió com els campions, guanyant la carrera. I ho va fer, precisament, a la prova de casa, a Barcelona, davant dels més de 6.000 aficionats que omplien les graderies del Palau Sant Jordi. El pilot de Montesa en tenia prou classificant-se per a la final per garantir-se el títol, i no va fallar, encara que va cometre una petita errada en l’inici de la competició. Res que no pogués esmenar: va arribar a les semifinals i va plantar-se a una final on la dificultat de les zones no va ser impediment per pujar al graó més alt del podi. “Ha estat una altra gran nit al Sant Jordi. Vull donar les gràcies a tothom qui ho ha fet possible”, deia el flamant campió.

Als 15 Mundials indoor de Toni Bou cal afegir-n’hi 15 més a l’aire lliure, tots consecutius. En tots aquests anys gloriosos ha obtingut 194 victòries (69 d’elles en les proves en pista coberta). A Barcelona, Gabriel Marcceli va donar la sorpresa i va acabar segon, mentre que Adam Raga (TRRS) era tercer.

stats