Esports25/09/2013

Tony Martin es proclama campió mundial contrarellotge per tercer cop consecutiu

El ciclista alemany de l'equip Omega Pharma-Quick Step iguala Michael Rogers i s'acosta als quatre títols de Fabian Cancellara, que ha estat tercer, superat per Bradley Wiggins

Albert Rabadan

BarcelonaL'alemany Tony Martin s'ha proclamat per tercer any consecutiu campió del món en la disciplina contrarellotge. El ciclista de l'equip Omega Pharma-Quick Step s'ha mostrat molt superior als seus dos grans rivals, el britànic Bradley Wiggins (plata) i el suís Fabian Cancellara (bronze).

Martin no ha tingut rival i ha manat des del primer punt intermedi, però la lluita pel segon lloc ha estat molt més apretada. Cancellara, que havia dit que es volia centrar en la prova en ruta i el va plantejar no participar a la crono, ha començat tenint els millors registres, però Wiggins, que venia de guanyar la general de la Volta a Gran Bretanya, ha acabat remuntant el suís a l'últim tram. Finalment han acabat a 46 i 48 segons de Martin, respectivament, repetint el podi de l'any 2011.

Cargando
No hay anuncios

El campió del món individual, a banda, també va contribuir a la victòria del seu equip comercial, Omega Pharma-Quick Step, a la modalitat per equips, que existeix des de l'any passat i on el conjunt belga es manté imbatut.

El títol en categoria sub23 se'l va endur l'australià Damien Howson, que correrà per l'equip Orica-GreenEdge l'any vinent, amb una impressionant mitjana de velocitat superior als 52km/h que l'hauria col·locat entre els millors professionals.