Més esports
Esports 17/07/2011

Els germans Cesc i Anna Godoy guanyen el Triathlon Series de Barcelona

La prova ha reunit 2.400 esportistes al Port Olímpic, que han fet 750 metres nedant, 20 quilòmetres en bici i 5 corrent

Redacció
1 min
2.400 esportistes han participat a la Triathlon Series de Barcelona

BarcelonaEls germans Cesc i Anna Godoy han estat els guanyadors del Triathlon Series que s'ha disputat aquest diumenge a Barcelona, en la tercera i última prova d'aquest campionat. Els atletes del CN Barcelona han dominat una prova que ha reunit 2.400 esportistes al Port Olímpic de la capital catalana.

En categoria masculina, Cesc Godoy ha fet valer els pronòstics i s'ha emportat la victòria, marcant el ritme des de l'inici de la prova. Xavi Llobet també ha lluitat per la victòria, però als últims 5 quilòmetres no ha pogut aguantar el ritme, i ha estat superat, també, per Albert Parreño, que ha acabat finalment segon.

D'altra banda, en categoria femenina, Anna Godoy ha dominat la prova amb claredat, tot i participar en categoria júnior. En segon lloc ha entrat Anna Noguera, seguida de Gema Hernández.

La prova barcelonina ha completat el Triathlon Series, després de les edicions de Madrid i Castelló. En total hi han participat 2.400 esportistes, en diferents modalitats (individual o relleus), que ha completat 750 metres nedant, 20 quilòmetres en bici i 5 corrent.

stats