Mundial de Motociclisme
Esports 20/04/2012

València i Montmeló també es podrien alternar el Gran Premi de motociclisme, com la Fórmula 1

El conseller delegat de Dorna, l'empresa organitzadora del Mundial de motociclisme, ha dit a Catalunya Ràdio que es passarà de quatre a tres grans premis a l'estat, i el de Jerez i l'Aragó estan assegurats

Ara
1 min
Imatge aèria del circuit de Montmeló

BarcelonaCarmelo Ezpeleta, conseller delegat de Dorna, l'empresa organitzadora del Mundial de motociclisme, ha explicat que el circuit de Catalunya i el del País Valencià –Xest– optaran a un dels tres grans premis del Mundial de motociclisme que se celebraran la temporada que ve a l'estat espanyol. En declaracions al programa 'El matí de Catalunya Ràdio', Ezpeleta ha assegurat la continuïtat de les curses de Jerez i l'Aragó: "Queda un gran premi. Queda per veure com ho fem entre el circuit de Catalunya i el de València."

En principi, Montmeló surt amb un cert avantatge perquè el de València té alguns problemes, segons el conseller delegat de Dorna: "Sabem de les dificultats que hi ha ara a la Comunitat Valenciana i n'estem parlant."

Ezpeleta ha assenyalat que tant a Catalunya com al País Valencià els agradaria continuar, però ha reconegut: "La veritat és que quatre grans premis, que quan les coses anaven bé econòmicament no era cap problema, ja vèiem l'any passat que es feien una mica de nosa l'un a l'altre. Ara, a petició de tots, mirem de reduir el nombre de grans premis".

Carmelo Ezpeleta no descarta la solució d'alternar un circuit cada any, a l'estil de la Fórmula 1: "Seria una possibilitat. Però no volem deixar res tancat, hem de parlar una mica. Aquesta és una petició de València. València ho va preveure d'alguna manera quan va acabar el Gran Premi de l'any passat."

stats