HOQUEI PATINS FEMENÍ
Esports05/05/2013

El Voltregà es proclama campió de la Copa d’Europa femenina d’hoquei patins (2-3)

El conjunt osonenc supera el conjunt amfitrió, el Girona, i suma el seu tercer títol dos anys després en una final molt disputada

Jordi Graell

BarcelonaEl Voltregà s'ha proclamat campió de la Copa d'Europa femenina d'hoquei patins després de derrotar en una final molt disputada el conjunt amfitrió, el Girona, per un ajustat 2-3. El conjunt osonenc s'ha avançat en el marcador als quaranta segons de partit gràcies a un gol de Tasha Lee, però el Girona ha aconseguit reaccionar i al minut 9 Adriana Gutiérrez ha restablert les taules en el marcador. Abans del descans, però, Tasha Lee ha tornat a posar el Voltregà per davant i fins i tot Carla Giudici ha tingut temps d'anotar el tercer, però els àrbitres han considerat que el gol es trobava fora de temps.

A la segona part, el Voltregà ha aconseguit finalment augmentar el marcador gràcies a un gol en pròpia porteria de Laia Castro. Tot i així, les gironines no s'han donat per vençudes i un altre gol d'Adriana Gutiérrez ha tornat a posar emoció a la final, però el marcador ja no s'ha mogut més i el Voltregà aconsegueix sumar d'aquesta manera el seu tercer títol de la màxima competició europea.