HOQUEI PATINS FEMENÍ
Esports 05/05/2013

El Voltregà es proclama campió de la Copa d’Europa femenina d’hoquei patins (2-3)

El conjunt osonenc supera el conjunt amfitrió, el Girona, i suma el seu tercer títol dos anys després en una final molt disputada

Jordi Graell
1 min

BarcelonaEl Voltregà s'ha proclamat campió de la Copa d'Europa femenina d'hoquei patins després de derrotar en una final molt disputada el conjunt amfitrió, el Girona, per un ajustat 2-3. El conjunt osonenc s'ha avançat en el marcador als quaranta segons de partit gràcies a un gol de Tasha Lee, però el Girona ha aconseguit reaccionar i al minut 9 Adriana Gutiérrez ha restablert les taules en el marcador. Abans del descans, però, Tasha Lee ha tornat a posar el Voltregà per davant i fins i tot Carla Giudici ha tingut temps d'anotar el tercer, però els àrbitres han considerat que el gol es trobava fora de temps.

A la segona part, el Voltregà ha aconseguit finalment augmentar el marcador gràcies a un gol en pròpia porteria de Laia Castro. Tot i així, les gironines no s'han donat per vençudes i un altre gol d'Adriana Gutiérrez ha tornat a posar emoció a la final, però el marcador ja no s'ha mogut més i el Voltregà aconsegueix sumar d'aquesta manera el seu tercer títol de la màxima competició europea.

stats