WATERPOLO
Esports15/02/2019

Barceloneta - Barcelona i Mediterrani-Mataró, semifinals de la Copa de waterpolo

L'equip mariner derrota el CN Terrassa en el gran partit dels quarts de final

BarcelonaLa Copa del Rei de waterpolo ja coneix les seves semifinals, amb un derbi Barceloneta-CN Barcelona, i un Mediterrani-Mataró a la segona semifinal. L'equip amfitrió, el Mataró, ha superat un Sant Andreu combatiu, i el Mediterrani, a un Sabadell que s'ha quedat a un pas de forçar els penals.

El Barceloneta, molt superior

L'Atlètic-Barceloneta, gran favorit per tornar a guanyar la Copa del Rei de waterpolo masculí, s'ha imposat per un clar 10-4 al CN Terrassa en el partit més destacat dels quarts de final, jugats a Mataró. En el duel entre els dos primers classificats de la Lliga, l'equip mariner no ha fallat.

Cargando
No hay anuncios

El Barceloneta ja ha començat amb un parcial de 4-1, però l'equip vallesà, entrenat per Dídac Cobacho, ha reaccionat al segon quart, quan anaven perdent per 6-4 gràcies al bon partit de Sergi Mora. Felipe Perrone, però, s'ha convertit en el líder de l'equip mariner marcant el 7-4, abans d'un tercer quart marcat per les bones aturades dels dos porters, ja que no s'han vist gols. En l'últim quart, Perrone i Granados han evitat la sorpresa, amb un parcial de 3-0 que ha decidit el partit en l'últim quart.

El rival del Barceloneta a la semifinal d'aquest dissabte serà el seu veí, un CN Barcelona que ha superat als penals el Canoe, i així ha assegurat de passada unes semifinals 100% catalanes. L'equip de Toni Esteller, després de patir contra els madrilenys (5-5), s'ha imposat a la tanda de penals per 3-4. En un partit marcat per la bona feina de les defenses, el Barcelona ha arribat a anar perdent a falta d'un minut per al final del partit.

Cargando

El Quadis CN Mataró, de festa

El Quadis CN Mataró, l'amfitrió, s'ha classificant brillantment per a les semifinals, en què es trobarà el CE Mediterrani. Els maresmencs s'han imposay a un combatiu CN Sant Andreu per 7-5 en un gran partit de waterpolo. Al descans de fet, el partit anava 4-4 en un duel que no s'ha decidit fins el darrer quart. Després de l'expulsió definitiva d'Erik Brugué, Edu Mínguez marcava en superioritat un gol que podia valer una semifinal (6-4). Però en el següent atac Óscar Asensio donava vida als andreuencs. Ramiro Veich però, posava el 7-5 definitiu.

Cargando

El rival dels locals serà el Mediterrani. En un partit molt igualat, el Medi s'ha desfet del Sabadell en un partit en que just abans dal descans, el Medi manava per 7-3. Al tercer quart però, el Sabadell, amb un inspirat López-Escribano, s'ha acostat 7-5. Però en el darrer quart, amb el Medi guanyant per 8-7, el Sabadell ha fallat dos atacs claus.