080 Barcelona Fashion: què podrem veure a la setmana de la moda catalana?

Comença una nova edició completament virtual en què participen 22 dissenyadors i marques

2 min
Un model amb un vestit d'Eñaut

BarcelonaAquest dilluns comença una nova edició —totalment virtual, com ja va passar al setembre— del 080 Barcelona Fashion, la cita més important de la moda catalana. Us expliquem les claus per seguir ben de prop les presentacions, xerrades i activitats que es faran al llarg de tota la setmana.

Qui podrem veure desfilar?

Participen en aquesta edició 22 dissenyadors i marques. Avui a les 18 h obren el teló el dissenyador barceloní Juan Avellaneda i la seva marca que vesteixen celebrities i cares conegudes de l'star system de l'Estat com els Javis i Macarena Gómez. Tot seguit s'hi podrà veure la proposta d'una marca fidel al 080: Menchén Tomàs, firma de vestits espectaculars i elegants que sempre té molts seguidors. També avui serà el torn del jove Eñaut. Dimarts els noms més destacats seran el de la dissenyadora Txell Miras, sempre fidel a la cita i amb un estil propi molt definit, i el de Paloma Wool, una marca que triomfa entre els joves. Dimecres, en canvi, el gran nom del dia serà el de Custo Barcelona, amb les seves espectaculars propostes que arribaran al vespre, mentre que dijous serà el dia per als nous talents, amb marques com Onrushw23fh i Paraiso.

On es podran veure les desfilades?

Durant quatre dies, dissenyadors i marques presentaran les seves col·leccions per primera vegada a la Casa Milà de Barcelona, des d'on es podran veure en directe totes les desfilades a través del canal 080 TV després d'inscriure's a la web. Les presentacions de les col·leccions es faran en diferents espais de la Pedrera, tant en ubicacions exteriors —el pati i el terrat—, com interiors —les golfes, la Sala Gaudí o el pis d’època—, expliquen des de l'organització. Tot i que es perd l'emoció de la passarel·la en directe, l'organització insisteix que es guanya en esperit cinematògrafic i que s'ha treballat molt en propostes espectaculars per enganxar els espectadors.

Què hi haurà, a part de les desfilades?

El públic podrà assistir en primícia i des d’un front row virtual a les presentacions de les col·leccions dels dissenyadors i les marques, així com a altres continguts de moda, com les Designers talks (peces audiovisuals en què el dissenyador presenta la seva col·lecció i fonts d’inspiració, entre altres aspectes), que es podran veure abans de cadascuna de les presentacions. Així mateix, a la secció Behind the scenes el públic podrà accedir a continguts de moda i a espais del 080 inèdits com el backstage. També s’inclouran peces audiovisuals que desvelaran com es prepara i produeix una presentació de moda: des de la selecció dels models, fins a la creació de l’estilisme de perruqueria i maquillatge, passant pels fittings o el que passa darrere les càmeres.

stats