Estils 22/02/2022

Aquest carnaval triomfen les disfresses de test d'antígens i d''El juego del calamar'

Els vestits de les cantants Rigoberta Bandini i Tanxungeiras també es converteixen en tendència per a festes i rues

Nerea Iturrate
2 min
Una persona mira una disfressa de test antigen covid19 a la pantalla del ordinador pel carnaval

BarcelonaLa setmana de Carnestoltes ja ha arribat i com sempre la festa i la disbauxa ompliran els carrers de pobles i ciutats. Els últims mesos –i anys– han estat marcats per la pandèmia i la covid i, com no podia ser d'una altra manera, això també es veurà reflectit en les disfresses. Perquè el vestit de test d'antígens serà un dels més demandats per sortir en rues i celebracions, segons les botigues de disfresses i la premsa. Segons expliquen els entesos, a banda d'aquesta original disfressa, un any més els grans protagonistes i els més sol·licitats seran els èxits de la pantalla petita. Així, les disfresses de la sèrie La Casa de Papel –amb les seves granotes vermelles i les màscares de Dalí– conviuran amb els vestits de la sèrie coreana El juego del calamar.

Una escena de la sèrie 'El juego del calamar'

Per altra banda, l’univers de Star Wars i de Marvel, amb l’última estrena de Spiderman, no quedaran en segon pla i tornarem a veure nombrosos superherois així com personatges de videojocs populars com Among Us.

Una altra de les tendències que sembla que tindrà un reflex en les disfresses serà el Benidorm Fest on, tot i no guanyar, van regnar les cantants Rigoberta Bandini i Tanxungueiras. Per posar un exemple d'aquest fenomen, ja es pot comprar online una disfressa que imita el pit gegant que Rigoberta Bandini tenia al seu darrere durant l'actuació al festival i, segons el diari El Faro de Vigo, la disfressa de les Tanxungeiras és un dels èxits del Carnaval d'Ourense i fins i tot han fet una llista de consells per aconseguir el look més semblant al trio de cantants.

Entre els més petits de la casa les disfresses van lligades a les coses més present en les seves vides, i gairebé sempre tot el que envolta Disney és l’estrella per a ells. Així, els personatges de Luca i Encanto seran els més destacats entre els infants, segons les botigues especialitzades.

Però, tot i les disfresses més innovadores i més vinculades a l’actualitat, hi ha les que no cauen en l’oblit, com els grans clàssics d'indi, hippie, oficis com bomber i policia, tota mena d'animals…

stats