Estils 19/06/2017

Carrie Fisher tenia restes de cocaïna i heroïna al cos quan va morir

La revista 'People' fa pública l'autòpsia de l'actriu, morta al desembre amb 60 anys

Efe
2 min
L'actriu Carrie Fisher, en una imatge d'arxiu

Los AngelesL'actriu Carrie Fisher tenia restes de cocaïna i heroïna al cos quan va morir, d'acord amb els resultats de l'autòpsia que, tot i això, no han conclòs que aquestes drogues fossin la causa determinant de la seva mort, el 27 de desembre passat. La revista 'People' ha publicat aquest dilluns nous extractes de l'informe de l'oficina del forense del comtat de Los Angeles, després que divendres es conegués que l'autòpsia va assenyalar una apnea del son i la combinació d'altres factors com les possibles causes de la mort de Fisher, als 60 anys.

El report toxicològic ha revelat, a més, que la intèrpret tenia a l'organisme restes de cocaïna, metadona, etanol i opiacis quan va morir. Les autoritats han indicat que Fisher podria haver consumit cocaïna en algun moment dins de les 72 hores prèvies al decés. "Segons la informació toxicològica disponible, no podem establir la rellevància, respecte a la causa de la mort, de les múltiples substàncies que van ser detectades a la sang i els teixits de Fisher", divulga l'escrit.

Coincidint amb les revelacions sobre la mort de l'actriu, la seva filla, Billie Lourd, ha fet públic un comunicat sobre les circumstàncies que van envoltar la mort de la Fisher, que al llarg de la vida va afrontar nombrosos problemes amb les drogues. "La meva mare va lluitar contra l'addicció a les drogues i contra les malalties mentals tota la vida. Finalment va morir per això. Ella va ser deliberadament transparent en tot el seu treball sobre els estigmes socials que envolten aquestes malalties", afirma Lourd.

Coneguda a tot el món pel seu paper de la princesa Leia en la saga 'Star Wars', Fisher va morir el 27 de desembre a Los Angeles després d'haver patit dies abans un infart durant un vol.

stats