Estils 16/05/2015

Cointreau, gerds, llimona i sal: el còctel que 'defineix' la CUP que triomfa a la Seu

Una cocteleria de la capital de la comarca de l'Alt Urgell crea un combinat per cada una de les set formacions que es presenten a la ciutat

Acn
1 min
El còctel de la CUP de la cocteleria Glops la Tasca, de la Seu d'Urgell, el més venut de la carta de les eleccions  / ACN

BarcelonaLa cocteleria Glops la Tasca de la Seu d'Urgell ha creat una carta de còctels basada en les llistes que es presenten a les eleccions municipals. El bàrman, Vicenç Mora, ha creat set còctels segons les tendències polítiques de cada partit i combinant elements molt diferents. La carta conté set còctels, tants com partits es presenten a les municipals del dia 24 de maig.

Mora assegura que ha intentat crear còctels que representin els trets més característics de cada partit, "si són més frescos, més dinàmics o més conservadors, buscant l'essència de cada partit i la imatge que ens venen als ciutadans".

El d'ERC, que ha renovat la llista, és un còctel "fresc"; el de la CUP, que és gent jove, és un còctel amb "trempera". CiU té un còctel "més conservador" i, en el cas del PP, s'ha jugat amb "els aires del mar". El còctel de SI, una força que ningú esperava, és "sorprenent". Iniciativa i Podem tenen un còctel "amb força" i el del PSC és un còctel "especial", pels "problemes amb el PSOE i els canvis que ha patit", ha explicat el bàrman.

Mora ha destacat: "M'ha sorprès la bona rebuda que ha tingut [la iniciativa] i m'ha agradat que gent dels partits polítics hagin vingut i m'hagin preguntat quin ha estat el còctel que més s'ha venut".

El bàrman ha assegurat que, de moment, "el còctel que més s'ha venut ha estat el de la CUP, que combina Cointreau, gerds, llimona i sal".

stats