Estils 17/08/2018

Condemnen un germà de Messi per tinença il·lícita d'armes

Matías Messi no podrà sortir del país i treballarà vuit hores mensuals en una escola de futbol

Ara
1 min
Condemnen un germà de Messi per tinença il·legal d'armes

BarcelonaEl germà gran de Leo Messi, Matías Messi, ha sigut condemnat a l'Argentina per tinença il·lícita d'armes. Tot i que la condemna és de dos anys i sis mesos de reclusió, la sentència l'eximeix d'entrar a la presó i només haurà de treballar vuit hores mensuals a l'escola de futbol Los Leones, al seu Rosario natal. A més, Matías Messi no podrà sortir del país, segons informen les fonts judicials.

En declaracions al diari 'Clarín', el fiscal Lucas Altare va assegurar que no s'ha pogut determinar si la tinença d'armes tenia finalitats il·lícites. La resolució del cas es va prendre després d'un acord entre els advocats de Matías Messi, de 36 anys, i la fiscalia.

Els fets es remunten al 30 de novembre passat, quan el germà gran del jugador del Barça va ser hospitalitzat després de patir un accident amb la llanxa que conduïa, que va quedar coberta de sang. Dins del vehicle la policia hi va trobar una arma de foc i Matías Messi va entrar a presó preventiva. En el seu moment, la família Messi va emetre un comunicat en què assegurava que l'arma no era de Matías i que havia sigut descoberta hores després que ell abandonés la llanxa.

El març d'aquest any, a més, va ser detingut després de protagonitzar un sinistre de trànsit i, presumptament, haver amenaçat l'altre conductor amb una arma.

El 3 d'octubre del 2015 Matías Messi ja va viure una altra situació semblant quan va ser detingut per la Gendarmeria, que li va decomissar una arma que no estava registrada.

stats