Estils 18/09/2020

Descomptes de fins al 50% en restaurants per animar el consum

1.600 establiments de l'Estat faran ofertes amb l'objectiu de tornar a atraure clients

Ara
1 min
Una treballadora neteja una de les taules d'un restaurant de Barcelona

BarcelonaMés de 1.600 restaurants de tot l'Estat, entre els quals destaquen Les Cols, a Olot, capitanejat per Fina Puigdevall, o el Cocina Hermanos Torres, de Barcelona, els dos amb dues estrelles Michelin, s'han sumat a la campanya Tornem als restaurants, que proposa descomptes de fins al 50% per donar suport a la recuperació de l'hosteleria. A la llista de restaurants participants hi ha establiments de tot tipus –des de restaurants famosos i exclusius fins a locals més populars–, però tots comparteixen l'objectiu d'animar la gent a tornar a consumir de manera segura i respectant les mesures d'higiene.

La iniciativa neix de l'aplicació de reserves online El Tenedor i durarà fins al 17 de novembre. No només s'està duent a terme a l'Estatm sinó que es fa a 18 països i compta amb el suport de la Guia Michelin, que ha creat la categoria Michelin Specials, on els establiments que hi apareixen ofereixen descomptes especials.

La previsió dels organitzadors, segons l'agència Efe, és "mobilitzar milions de comensals de tot el món" gràcies a aquests descomptes amb l'objectiu de "reactivar el consum i accelerar la recuperació de la indústria, molt castigada per la crisi sanitària del covid-19".

stats