Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 04/07/2022
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Ciència i medi ambient
  • Cultura
  • Esports
  • Mèdia
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
  • Fluor
  • Feminismes
Multimèdia
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Wordle en català
  • Mots encreuats
  • Podcast
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng

Cuina fora del comú: sopars clandestins i tastos a domicili

Estils / Gastronomia | 02/07/2022
Hi ha ganes de sortir i de gaudir d'experiències singulars per distreure's dels temps del coronavirus

Qui va inventar (de veritat) els entrepans i per què València n'és el paradís

Estils / Gastronomia | 01/07/2022
Toni Garcia i Oscar Broc al Bar Gelida, menjant un dels clàssics d'aquest establiment: l'entrepà de fricandó

Coques de Sant Joan: clàssiques o originals?

Receptes | 18/06/2022
Una coca de crema i una de fruita confitada de la Fleca Balmes de Barcelona

10 llocs a prop de Barcelona on fugir de la calor, dinar, sopar o fer un beure

Estils / Gastronomia | 17/06/2022
Exterior del restaurant Follia a Sant Joan Despí

Xocolata artesana: la lluita per recuperar els gustos originals

Estils / Gastronomia | 09/06/2022
Bocins de xocolata
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2022
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil