Ara
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Edició paper 09/06/2023
Seccions
  • Opinió
  • Política
  • Internacional
  • Economia
  • Societat
  • Medi i Crisi climàtica
  • Ciència
  • Cultura
  • Investigació
  • Llengua
  • Esports
  • Mèdia
  • Feminismes
  • Estils
  • Gent
  • La méteo
Magazins
  • Diumenge
  • Criatures
  • Emprenem
  • Llegim
  • Mengem
  • Motor
Multimèdia
  • Podcast
  • Interactius
  • Ara Data
  • Ara Mirades
  • Vídeo
  • Foto
  • Vinyetes
  • Dossiers
Serveis
  • Botiga
  • Hemeroteca
  • Newsletters
  • Revistes digitals
  • Cartellera
  • Trobamot
  • Mots encreuats
La Veu del Lector
  • Bústia d'investigació
  • Cartes a la directora
  • Club prèmium
Edició
Idioma
  • Cat
  • Cast
  • Eng

Gastronomia

Carles Vilarrubí: “La gastronomia té molt a veure amb els records, amb la mare”

Estils / Gastronomia | 24/12/2022
Entrevista de Xavier Bosch a Carles Vilarrubí

Torró o panettone?

Estils / Gastronomia | 24/12/2022
Una pila de torrons.

De directiu en un hotel de luxe a Dubai a coure pa en un petit poble de l'Urgell

Estils / Gastronomia | 16/12/2022
Rémi Martinazzo i Pierre Houspie a l'establiment de La Fuliola.

Secrets per menjar bon peix sense deixar-nos-hi els quartos

Mengem | 17/11/2022
Una parada de peix del mercat de la Boqueria.

Pagesos, cuiners, ciència i innovació: tot el que veurem al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

Restaurants | 06/11/2022
Una dels expositors d'una edició anterior de la cita

Pagar per no menjar: per què et pot costar diners no presentar-te al restaurant?

Estils / Gastronomia | 04/11/2022
Una terrassa d'un restaurant buida a la plaça reial de Barcelona.

Deu consells per fer carmanyoles gurmets i saludables

Nutrició i salut | 19/10/2022
Una carmanyola casolana

¿És saludable comprar cada dia el menjar fet perquè "No tinc temps de cuinar"?

Estils / Gastronomia | 15/10/2022
Envasos de menjar preparat en una botiga

Cerveses artesanes: una cervesa diferent per a cada dia

Estils / Gastronomia | 13/10/2022
Un dels stands del Barcelona Beer Festival

“En un dels nostres còctels posem foc dins d’una ampolla”

Vins i caves | 05/10/2022
En Giacomo Gianotti davant del Paradiso

El Paradiso, a Barcelona, escollit millor bar del món

Restaurants | 05/10/2022
Membre de l'equip del Paradiso davant del bar

El millor croissant de l'Estat es fa a la pastisseria Canal de Barcelona

Estils / Gastronomia | 04/10/2022
Toni Vera amb el seu croissant i el guardó d'enguany

Les 11 novetats gastronòmiques més delicioses d'aquesta tardor a Barcelona

Estils / Gastronomia | 30/09/2022
El restaurant Batea, ubicat a la Gran Via de Barcelona

Gelats vegans: el perquè del seu èxit

Estils / Gastronomia | 21/09/2022
Gelats vegans de maduixa

Per què el peix blau desbanca el peix blanc dels restaurants?

Restaurants | 31/08/2022
Peix blau

L'efecte del canvi climàtic en el raïm, el llúpol i les figues

Nutrició i salut | 29/08/2022
La verema s'ha avançat aquest estiu al Penedès.

Com pots fer gelats a casa sense cap estri especial

Ara Estiu | 26/08/2022
Una granita casolana, una de les millors opcions per començar a fer gelats a casa.

El cogombre no només és per a l'amanida i el gaspatxo

Ara Estiu | 21/08/2022
Cogombres a l'estil Pai Huang Gua, amb salsa de soja, vinagre d'arròs, xili i sèsam.

Els temples ciclistes per fer un bon esmorzar de forquilla

Ara Estiu | 18/08/2022
Bodega Cal Pep, situada al número 141 del carrer Verdi de Barcelona.

La irresistible gamba de Palamós: per què és tan bona i com es pot menjar

Ara Estiu | 17/08/2022
La Gamba de Palamós FIRMA Confraria de Pescadors de Palamós2
Ara

Periodisme lliure i compromès, per estar ben informat

SUBSCRIU-T'HI
App: IOS Android
  • © ARA 2023
  • Privacitat
  • Condicions
  • Cookies
Col·laboradors
  • Generalitat de Catalunya
  • Govern Illes Balears
  • Fundació Catalunya Cultura
  • Generalitat Valenciana
  • La teua llengua
  • Acció
  • Portada
  • Última hora
  • Descobreix
  • Seccions
  • Perfil