Estils 15/10/2014

Gerard Piqué, als agents de la Guàrdia Urbana que multaven el seu germà: “Parlaré amb el vostre cap i us caurà el pèl”

'La Vanguardia' explica l'incident entre els futbolistes i uns agents, que el van multar per una infracció de trànsit davant una discoteca del Port Olímpic

Ara
2 min
vanguardia piqué

Barcelona"Parlaré amb el vostre cap i us caurà el pèl"; "Em teniu enveja perquè sóc famós"; "Em multeu perquè aneu a comissió, perquè no teniu diners i us heu d'endur la comissió"; "Aquesta denúncia quedarà en no res perquè trucaré al teu capo i me la treurà"; "Sou uns xulos i us penseu que sou els amos del món perquè porteu un uniforme i poseu multes"; "Aquesta multa la pagarà el teu pare"; "Sou una vergonya, em fa fàstic la vostra feina i la Guàrdia Urbana és una puta vergonya". Són les frases que va pronunciar Gerard Piqué la matinada de diumenge davant els agents de la Guàrdia Urbana que el multaven per una infracció de trànsit. Els comentaris del futbolista consten en l'informe policial al qual ha tingut accés 'La Vanguardia'. En fer-se pública la notícia, Piqué s'ha disculpat al seu compte de Twitter: "S'ha exagerat molt el que vaig dir però, en qualsevol cas, ho sento, m'he equivocat, i no tornarà a passar".

Segons explica el diari els fets van tenir lloc la matinada de diumenge davant la sortida de la discoteca Catwalk, al Port Olímpic de Barcelona. La Guàrdia Urbana assegura que el vehicle de Marc Piqué, germà del futbolista, va estar aturat durant quinze minuts al carril bus del carrer Trias Fargas. Quan dos agents del cos s'hi van apropar el jugador va sortir del cotxe i es va encarar als agents, mentre el seu germà continuava a l'interior del vehicle.

Els agents van lliurar la multa al germà de Piqué, però el jugador la va agafar, en va fer una bola i la va llençar davant dels agents. Immediatament després, va marxar amb uns amics al Casino de Barcelona, ubicat al mateix carrer.

L'incident s'ha saldat amb dues multes: una contra Marc Piqué per una infracció de trànsit i una contra Gerard Piqué per falta de respecte i desobediència a l'autoritat. El jugador serà cridat davant del jutge, per un judici de faltes.

stats