Estils 11/01/2019

El germà de Kevin Spacey revela que el seu pare abusava d’ells

Randall Fowler lamenta en una entrevista que l’actor hagi acabat fent el mateix que el seu pare

Ara
2 min
Kevin Spacey acumula vàries denúncies per abús sexual

BarcelonaJa fa dies que Kevin Spacey omple titulars. Dilluns l’actor es presentava als jutjats de Nantucket (Estats Units) per una presumpta agressió sexual comesa el 2016. Una breu audiència en què se li va decretar llibertat sense fiança i una ordre d’allunyament. Ara ha sigut el seu germà, Randall Fowler, qui ha despertat l’interès dels mitjans després d’haver confessat en una entrevista que Spacey estaria repetint els mateixos comportaments que el seu pare, Thomas Geoffrey Fowler.

"Em vaig passar gran part de la meva infància intentant protegir el meu germà perquè no fos violat pel meu pare, (...) i quaranta anys més tard m’adono que ha acabat fent el mateix que ell", ha explicat Fowler en el podcast ‘Drew and Mike Show’. Segons el germà, el pare era militant del Partit Nazi Americà i va abusar sexualment dels dos germans quan eren petits. Però mentre que Randall va aconseguir escapar de "la casa dels horrors", Kevin encara s'hi va haver d’estar cinc anys més sense que ningú el protegís.

Uns abusos que Randall considera que li van arruïnar la vida d'adult. En canvi, Spacey, amb qui no té relació, va acabar utilitzant el seu poder per "atraure les seves preses". "Es va fer actor i ha guanyat molts diners, poder i influència (...) i ha fet el que ha volgut durant quaranta anys", ha lamentat Fowler, que considera "fastigós" si totes les denúncies fetes a l’actor són certes.

No és la primera vegada que Randall Fowler, que es guanya la vida imitant Rod Stewart i conduint limusines, explica públicament els abusos que va cometre el seu pare. El 2017 va revelar en una entrevista al ‘Daily Mail’ que Thomas Geoffrey Fowler era un "nazi, pervertit i sàdic" que li va causar un trauma tan gran que després va evitar tenir fills per por que heretessin "el gen de depredador sexual".

stats