Estils 01/02/2017

H&M obre una botiga de 5.000 metres quadrats al centre de Barcelona

L'establiment comptarà amb totes les col·leccions de la marca, inclosa la línia de textil i decoració de la llar, H&M Home

J.c.
2 min
H&M obre una botiga de 5.000 metres quadrats al centre de Barcelona

BarcelonaLa firma de moda a preus assequibles H&M inaugura aquest divendres al centre de Barcelona una de les seves botigues més grans a nivell mundial. Situada a l’edifici Generali –a la confluència de Passeig de Gràcia amb Gran Via–, la botiga acull totes les col·leccions de la firma al llarg dels seus 5.000 metres quadrats, repartits en quatre plantes.

Interior de la nova botiga d'H&M al centre de Barcelona

En aquest espai, que la firma sueca ha llogat, s’hi poden trobar les habituals seccions de roba femenina i masculina però també espais dedicats a la cosmètica, als nens –disfresses incloses–, a les talles grans per a la dona –anomenada H&M +–, a la roba esportiva o a la col·lecció Trend, la que segueix més de prop les tendències.

Espai d'H&M Home dins la nova botiga

Però a banda del vestir i dels complements, el nou establiment compta amb dues altres particularitats. La primera, un espai dedicat als productes per a la llar, H&M Home, que inclou, des de cuina i bany fins a decoració infantil. En segon lloc, la botiga també es distingeix per la seva col·laboració amb el grup de restauració vegetarià Teresa Carles, que han ubicat un dels seus restaurants flexetarians Flax & Kale a la segona planta. Amb 200 metres quadrats, l’espai compta amb unes generoses vistes al Passeig de Gràcia. La nova botiga té més de 180 treballadors.

Flax&Kale de dins del nou H&M de Barcelona
stats