Estils 23/04/2016

Leonardo DiCaprio, entre els més influents del planeta

J.c.
1 min
Leonardo DiCaprio, entre els més influents del planeta

BarcelonaLa revista nord-americana Time ha fet pública la seva llista dels 100 personatges més influents de l’any, entre els quals destaquen l’actor Leonardo DiCaprio, la directora del Fons Monetari Internacional (FMI), Christine Lagarde, o el creador de Facebook, Mark Zuckerberg.

La revista -que divideix la llista entre titans, pioners, artistes, líders i icones- utilitza el testimoni d’altres persones per descriure els cent personatges escollits. DiCaprio, per exemple, no destaca en la llista en qualitat d’artista sinó d’icona, per la seva profusa tasca en favor del medi ambient. “Preparació, autenticitat i intel·ligència són l’essència del que ell és com a artista. Però l’admiro encara més perquè utilitza aquestes eines formidables per convertir-se en una força tan estimulant per protegir el nostre planeta”, escriu sobre l’oscaritzat actor el secretari d’Estat dels EUA, John Kerry.

Janet Yellen, presidenta de la Reserva Federal (Fed), en canvi, parla de la directora gerent de l’FMI. La seva capacitat per liderar l’organisme en “temps tumultuosos per a l’economia mundial” i el seu caràcter “pioner” són els seus arguments per aplaudir Lagarde.

Bill Gates destaca Mark Zuckerberg per la seva capacitat filantròpica i perquè diu que posa part del seu talent al servei dels altres. El papa Francesc, Alejandro González Iñárritu o Gael García Bernal són altres personatges de la llista.

stats