Estils 12/04/2018

L''exèrcit' que ha desplegat el fill gran de Donald Trump a Terol

El primogènit del president dels EUA ha estat caçant uns dies acompanyat d'un seguici de 67 agents

J.c.
2 min
El fill de Donald Trump en una de les imatges que publica caçant arreu del món

BarcelonaDonald Trump Jr., el fill gran del president dels Estats Units, ja ha abandonat la província de Terol després de passar-hi tres dies participant en activitats de caça a la serra de Gúdar. Així ho ha confirmat a Efe la gerent de l'hotel on s'ha allotjat, anomenat La Trufa Negra i situat a Mora de Rubielos, la capital de la comarca de Gúdar-Javalambre. En declaracions als mitjans, Sandra Pérez ha subratllat que durant la seva estada el primogènit de Trump ha sigut un client "molt agradable i afable" que s'ha comportat, a més, amb "molta naturalitat".

L'ambaixada com a organitzadora

Pérez també ha explicat detalls com que va ser l'ambaixada dels Estats Units la que va informar inicialment de l'estada de Trump Jr., tot i que en un primer moment no van revelar que seria ell qui s'allotjaria allà. La confirmació de qui seria exactament el client es va produir després, quan, a més, es va demanar confidencialitat perquè la visita era privada.

Despistar la premsa

De fet, no va transcendir res fins que ell no ho va explicar al seu compte personal d'Instagram, on va penjar una fotografia que feia referència als ports de Beseit, també a Terol, però no exactament on era ell. "Gràcies a això, aquí es va poder continuar salvaguardant la seguretat i la calma", ha reconegut Pérez. La passió del fill gran de Donald Trump per la caça major i per la pesca d'altura combinada amb una gran afició a les armes ha generat molta polèmica en diverses ocasions als EUA.

Dos exemplars de cabra salvatge dels Ports

No obstant això, la visita de Trump a Terol ha destacat també per l''exèrcit' de seguretat que l'acompanyava, format per agents dels EUA i per altres d'espanyols. Segons ha publicat l''Abc', van ser 27 agents secrets nord-americans i 40 policies espanyols els que conjuntament van vetllar per la seguretat del primogènit de Trump, que va aterrar a Barcelona dissabte passat, on el van recollir els propietaris d'una empresa de caça anomenada Wild Hunting Spain. Amb ells, Trump va poder caçar dos exemplars mascles adults de cabra salvatge de Tortosa i Beseit, que és el que el va motivar a travessar l'oceà des dels EUA.

stats