Estils 15/02/2016

Madonna segueix en peu de guerra pel seu fill Rocco

Joan Callarissa
2 min
Madonna segueix en peu  de guerra pel seu fill Rocco

BarcelonaMadonna (01) té 57 anys, està en plena gira mundial del seu últim disc, Rebel heart, i encara té forces per mantenir una guerra oberta contra el seu ex i, de retruc, amb el seu fill Rocco, que s’ha escapat dels seus tentacles de mater amatisima. Les últimes informacions sobre el tema, sorgides de mitjans dels EUA, assenyalen que Madonna hauria contractat detectius privats perquè espiessin el seu fill, de 15 anys, i també el seu ex, Guy Ritchie, de 47 anys i pare de la criatura. Amb les proves acumulades, l’Ambició Rossa es voldria presentar armada fins a les dents en el pròxim judici per la custòdia del seu fill, que és menor i que actualment no està seguint el règim de visites pactat sota l’auspici del seu pare.

De moment, els detectius ja haurien detectat i deixat constància fotogràfica d’algunes irregularitats que Madonna vol fer servir per demostrar que el seu fill hauria d’estar amb ella i no amb el seu ex, al qual considera una mala influència. I és que la cantant argumenta que l’adolescent “viu perillosament” amb el seu pare, al costat del qual fuma, caça i no va a l’escola. Aquestes activitats li poden sortir cares a Ritchie davant d’un jutge que podria considerar que no és una bona influència. No obstant això, sembla que el realitzador està al cas d’aquesta possibilitat i recentment ja se l’ha vist pel carrer cridant a l’ordre el seu fill, que anava amb bici per damunt la vorera.

Mentre arriba el moment que un judici dicti què ha de fer el noi, Madonna no deixa de jugar la carta emocional per guanyar aquesta guerra, una de les moltes que ha mantingut al llarg de la seva vida -ha topat amb l’Església, amb poders econòmics i amb Marine Le Pen-. Recentment va pujar a Instagram una imatge (02) d’un viatge a Malawi amb els seus fills i va escriure que enyorava aquells temps. A la instantània, Rocco està assegut a la seva falda.

La polèmica entre Madonna i el seu fill va esclatar per Nadal, quan ell va anar a Londres a veure el seu pare i ja no en va tornar. Segons es va filtrar en aquell moment -ningú ha fet declaracions de forma oficial-, el noi estava fart de la disciplina que li imposava la seva mare i també de viure sempre de gira. Entre altres coses, Rocco hauria explicat que la seva mare l’obligava a ser vegetarià i li prohibia tocar la guitarra.

stats