Estils 30/08/2018

Manuel Valls, enamorat de Susana Gallardo, hereva dels laboratoris Almirall

L'ex primer ministre francès apareix a la portada de 'Paris Match' amb la seva nova parella

Ara
2 min
Manuel Valls, enamorat de Susana Gallardo, hereva dels laboratoris Almirall

BarcelonaQuan encara no se sap si Manuel Valls es presentarà a l'alcaldia de Barcelona, l'ex primer ministre francès ha sigut 'caçat' per la revista 'Paris Match' amb qui seria la seva nova parella, Susana Gallardo, hereva dels laboratoris Almirall i exdona d'Alberto Palatchi, fundador de Pronovias. L'empresària s'ha manifestat en diverses ocasions en contra de la independència de Catalunya.

Valls i Gallardo són els protagonistes de la portada de l'últim número de la revista francesa, que acompanya la imatge de la parella amb el titular "Manuel Valls, Susana, el seu nou amor. Amb ella surt a la conquesta de Barcelona". La revista assenyala que Gallardo –presentada com una dona compromesa amb la unitat d'Espanya– podria ser una aliada del polític francocatalà en la seva carrera per a l'alcaldia de Barcelona. La parella es va conèixer al juliol a Menorca, a través d'uns amics comuns, i han passat uns dies de vacances a la Costa del Sol.

Susana Gallardo posseeix una de les fortunes més importants del país. És accionista de la farmacèutica Almirall, els laboratoris que van fundar el seu pare i el seu oncle, i ha format part dels consells d'administració d'Abertis i CaixaBank. També va ser vicepresidenta de Pronovias, l'empresa del seu exmarit. Gallardo i Alberto Palatchi es van divorciar l'any 2016, després de 30 anys de matrimoni, i Pronovias va ser venuda un any després al fons BC Partners per 550 milions d'euros. L'empresària i Palatchi tenen tres fills, Gabriela (27), Alberto (25) i Marta (23).

L'1 d'octubre de l'any passat Gallardo, unionista declarada, va gravar un vídeo filmat en un col·legi electoral en què, vestida amb una caputxa i una bandera d'Espanya, assegurava que havia pogut votar quatre vegades diferents. També se la podia veure discutint amb altres votants.

Per la seva banda, Valls s'ha divorciat dues vegades i té quatre fills. La seva primera dona era Nathalie Soulié, una professora d'escola a qui va conèixer a la universitat i amb qui va ser pare quatre vegades. Després de més de vint anys junts es van separar i Valls va iniciar una relació amb Anne Gravoin, un antic amor de joventut amb qui va estar fins a l'any 2014.

stats