El torró d'Agramunt vol convertir-se en un producte per menjar tot l'any

Ara
30/09/2015

BARCELONANormalitzar el torró i convertir-lo en un aliment que es pugui menjar tot l'any. Aquesta és l'aposta dels organitzadors de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d'Agramunt (Urgell), que volen que deixi de ser un producte estacionari, segons han explicat a Efe en la presentació de la fira, que se celebrarà del 10 al 12 d'octubre.

Ponències, tallers gastronòmics, rutes culturals i activitats per a tots els públics s'han previst en aquesta edició que, per a l'alcalde d'Agramunt, Bernat Solé, ja s'ha consolidat com la fira de referència a Catalunya de dos productes amb gran arrelament, el torró i la xocolata, i que ara ha de servir per potenciar la seva projecció nacional i internacional.

Cargando
No hay anuncios

Aquesta edició la fira donarà pas a una ruta gastronòmica pels restaurants més representatius de la zona, que incorporaran a la seva oferta culinària un menú amb el torró i la xocolata a la pedra com a principals protagonistes.

L'encarregada d'inaugurar la Fira d'aquest any és la cuinera Ada Parellada.