Estils 15/06/2016

El príncep Guillem, el primer Windsor en una portada gai

El futur rei anglès apareix en la primera pàgina de la revista LGBT 'Attitude', a la qual ha concedit una entrevista

Ara
2 min
El príncep Guillem, el primer Windsor en una portada gai

BarcelonaEl duc de Cambridge protagonitza la darrera portada de la revista gai 'Attitude', cosa que el converteix en el primer membre de la família reial britànica que accepta aparèixer a la pàgina principal d'una publicació homosexual. La revista, que surt a la venda en format imprès el dia 22, ha publicat aquest dimecres a les seves xarxes socials la portada, en què apareix un príncep Guillem somrient, vestit amb camisa blanca i amb la barbeta recolzada a la mà.

El 12 de maig, el nét de la reina Isabel II va convidar 'Attitude' i membres de la comunitat LGTB (lèsbic, gai, bisexual i transgènere) al palau de Kensington per parlar sobre els problemes psicològics habituals en el col·lectiu, derivats de l'homofòbia i la transfòbia. "Ningú ha de ser assetjat per la seva sexualitat o per cap altra raó, i ningú ha de suportar l'odi que aquests joves han aguantat durant la seva vida", va afirmar l'aristòcrata.

"Plantar cara al 'bullying''

El duc, que va animar tots els afectats a demanar ajuda, va lloar el treball de revistes com 'Attitude' per "ser valentes per parlar i donar esperança a totes les persones que pateixen assetjament". "La seva força i optimisme hauria de donar-nos el valor de plantar cara al 'bullying', on sigui que es doni", proclama.

Guillem, de 33 anys, va aconsellar a tots els lectors de la publicació que siguin víctimes d'algun tipus d'intimidació "per la seva orientació sexual": "No ho aguanteu, parleu amb algú de confiança, un amic, un professor, i obtingueu l'ajuda que necessiteu". "Heu d'estar orgullosos de qui sou i no us heu d'avergonyir de res", sentencia llavors.

El duc de Cambridge i la seva esposa, Caterina, van anar dimarts a l'ambaixada nord-americana per signar el llibre de condol en honor de les 49 víctimes del tiroteig en un club gai d'Orlando.

stats